.
inscriere

Progressive Sports – Tabere Copii

15 ani de experienta
135 tabere organizate
800.000 km schiati
3650 de copii fericiti

Progressive Sports este un organizator de tabere pentru copii care s-a nascut din pasiunea pentru schi si din dorinta de a insufla copiilor tainele acestui sport si stil de viata. Am inceput să punem bazele scolii de schi si sa organizam taberele de schi pentru copii, in iarna lui 2006/2007. De atunci si pana acum am descoperit si am creat “o lume” care ne-a impulsionat sa mergem mai departe, sa cream si sa perfectionam tehnici si metode de a-i face pe cei mici sa invete si sa evolueze prin schi.

Incepand cu 2016, fondatorul nostru Andrei Stefan, a format Centrul National de Formare Monitori, dupa un schimb de experienta constant cu Scoala de schi Franceza (ENSA – Chamonix) si a introdus metoda franceza de predare a schiului in randul taberelor noastre.

Incepand cu 2011, am introdus in programa taberelor noastre de vara diferite activitati (tabere outdoor multi-adventure, mountainbike, escalada, drumetii, jocuri outdoor de tip military sau team-building, competitii si multe altele), cat si o structura care leaga aceste activitati de o latura de dezvoltare personala, training si edutainment (educational entertainment) pentru copii, avand traineri dedicati si specializati in livrarea programelor educationale.

Progressive Sports este printre primele companii organizatoare de tabere private pentru copii din Romania. Am organizat tabere atat pentru inscrieri individuale cat si pentru grupuri organizate (scoli si gradinite de stat/private/internationale, fundatii, centre educationale, cluburi sportive etc.), acumuland o experienta semnificativa in organizarea si coordonarea activitatilor pentru copii.

Progressive Sports s-a nascut din pasiunea fondatorilor pentru ski si activitati montane si s-a dezvoltat treptat intr-un organizator complet de activitati pentru copii (de la tabere de ski si tabere de vara cat si activitati de dezvoltare personala) si pentru adulti (scoala de ski, team-building-uri corporate si evenimente sportive).

De-a lungul anilor am invatat si ne-am perfectionat tehnicile de predare si de interactiune cu copiii si adultii si am creat o echipa minunata de instructori de ski si traineri indoor care sunt gata sa ofere cele mai frumoase experiente de tabere.

Metoda de creare a programelor pleaca din experienta acumulata si este bazata pe principii de edutainment (education + entertainment – in cazul programelor de vara) cat si pe procedee tehnice validate international (metoda franceza de predare – in cazul scolii de ski)

Am integrat in programele noastre de vara, incepand cu 2012, diverse activitati de educatie prin entertainment, formand un program complex de tabere de vara, imbinat cu diverse activitati sportive, intr-un concept denumit de noi Multi-Adventure. Programele sunt diverse si difera in functie de locatia taberelor cat si de varsta si experienta copiilor din punct de vedere sportiv.

Am integrat in taberele de ski, incepand cu 2016, metoda franceza de predare a schiului in randul copiilor, metoda logica, intuitiva si progresiva prin totalitatea procedeelor tehnice intalnite. Am completat programul taberelor de ski cu programele after-ski de jocuri si activitati de grup care completeaza experienta taberelor noastre de ski din Poiana Brasov.

Fiind pionieri in industria organizarii taberelor private pentru copii din Romania, nu de putine ori am inovat si am creat programe de la zero si am perfectionat treptat metode de predare, interactiune si comunicare cu copiii care ne-au adus prietenii, multumiri, plansete si zambete in peste 14 ani de activitate. Lasam mai jos o parte din acreditarile si premiile castigate si ne dorim sa crestem in continuare alaturi de copiii vostri din tabere.