.
inscriere

TABARA MOUNTAINBIKE Predeal 2024 – PERIOADA OCUPATA

14-07-2024 - 19-07-2024

12-14 ani


inscrie-te acum

Nu mai sunt locuri disponibile!

Descriere generala

Tabara de vara Mountainbike Predeal 2024

Predealul este o locatie ideala pentru taberele noastre de mountain bike fiind situat intr-o zona inconjurata cu o gama larga de trasee: drumuri asfaltate pietonale, drumuri forestiere pietruite sau de pamant, poteci naturale sau amenajate special pentru bicicleta.

Copiii sunt împartiti pe grupe de varsta și pe grupe de nivel tehnic/ experiența.

Printre activitatile taberei, vom avea si activitati de aventura: tir cu arcul, orientare turistica, jocuri de curaj si indemanare, foc de tabara.

Variante trasee:

Predeal – Susai – Predeal
Predeal – Valea Azugii – Predeal
Circuite tehnice in zona partiei Clabucet
Clabucet – Valea Joița – Clabucet
Clabucet – Poiana Secuilor – Cheile Rasnoavei

Obiective:

Setup-ul corect al bicicletei
Îmbunatatirea poziției pe bicicleta
Pedalarea corecta și cadența potrivita în functie de teren
Dezvoltarea capacitatii de efort pe bicicleta
Îmbunatatirea calitatilor de coborare
Dobandirea cunostintelor de baza pentru servisarea bicicletelor

OBS: Tabara nu este dedicata incepatorilor sau celor care nu au experienta de mers pe bicicleta (minim 1-2 ani), pe diferite trasee.

Locatie - Predeal

Tabara se va desfasura la Predeal. Vom fi cazati la PENSIUNEA PASUL CLABUCETULUI situata chiar la baza partiei de schi si a padurii.

Am ales aceasta locatie datorita amplasarii ei, a zonei care ne inconjoara cat si a posibilitatilor multiple de a ne desfasura activitatile.

Bagaj necesar

Pentru a va usura munca in pregatirea bagajului copilului dumneavostra am venit cu cateva sfaturi pentru dumneavoastra:

 • Nu incarcati bagajul cu articole de imbracaminte nepotrivite sezonului sau obiecte complet inutile pentru o tabara la munte.
 • O lista cu inventarierea hainutelor copilului ar fi binevenita deoarece acestea se pot incurca foarte usor.
 • De asemenea va sfatuim sa ii puneti in bagaj si cateva medicamente pentru raceala sau gripa, constipatie etc., medicamente care i-au fost administrate in trecut si pentru care nu prezinta vreo alergie.
 • Va sugeram sa nu le dati copiilor console de jocuri portabile, laptopuri etc., deoarece acestea pot fi pierdute si pot distrage atentia copilului de la jocurile de cabana. Aceste obiecte pot fi confiscate de catre organizator in cazul in care ingreuneaza buna desfasurare a taberei.
 • In continuare aveti lista cu lucrurile care nu ar trebui sa lipseasca din bagajul copilului:
 1. rucsac (maxim 25 de litri – care va fi folosit pentru drumetii)
 2. bocanci/ghete de munte (se recomandă o a doua pereche de încălţăminte de tip sport)
 3. pantaloni lungi (de preferinţă din material de foiţă, doc, polar etc.)
 4. pantaloni scurţi
 5. tricouri (1/zi)
 6. hanorac contra vântului (eventual unul de rezervă) + un pulover, polar etc.
 7. haină pentru seară
 8. ciorapi bumbac (1 pereche/zi)
 9. trening
 10. şapcă, ochelari pentru soare
 11. crema protectie solara
 12. lenjerie intimă
 13. pijama
 14. pelerină de ploaie
 15. şlapi sau papuci de casă
 16. bidon pentru apă (din plastic, maximum 1 litru)
 17. trusă de toaletă
 18. medicamente – pentru copiii cu probleme de sănătate (acestea se vor administra sub supravegherea medicului taberei)
 19. Prosoape

Galerie

Tabara de vara Mountainbike Tabara de vara Mountainbike

 

Observatii:

 • Transportul dus-intors Bucuresti-Predeal NU este asigurat in acest pret.
 • Transportul poate fi individual, asigurat de catre parinti sau in functie de situatia pandemiei, transportul va fi facut cu microbuze / tren. Acest aspect va fi stabilit cu 1-2 saptamani inainte de inceperea taberei in care este inscris copilul dumneavoastra.
 • Costul transportul va diferi in functie de locatia taberei, numarul de copii si de mijlocul de transport ales intre 100-160 lei/copil (dus-intors).

Intrebari si raspunsuri

Inscriere in tabara se face completand formularul de inscriere, cu toate datele cerute, din sectiunea: https://www.progressivesports.ro/inscriere/

Ulterior va vom trimite prin email-ul specificat de dvs. in formular, detaliile pentru rezervarea locului.

Rezervarea ferma a locului in tabara se face prin plata unui avans in valoare de 300 lei/copil in contul pe care vi-l vom specifica prin email.

Va rugam sa specificati numele complet al copilului si perioada taberei in care vreti sa il inscrieti, in sectiunea “Detalii” din ordinul de plata (OP).

Actele necesare pentru inscrierea in tabara sunt:

 1. Adeverinta medicala de la medicul de familie cu mentiunea “apt pentru efort”
 2. Aviz epidemiologic
 3. Regulamentul de participare in tabara (pe care vi-l vom trimite prin email). Acesta trebuie citit si semnat.

Toate actele se aduc in original fie la intalnirea din Gara de Nord la plecarea in tabara, fie direct la pensiunea/hotelul unde se tine tabara.

In cazul in care din motive ce tin de imprejurari neprevazute copilul nu poate participa in tabara, avansul de 300 de lei se va fi transferat pentru o alta tabara din sezonul care urmeaza. Avansul nu este returnabil, dar, in cazuri exceptionale, putem face si acest lucru.

Daca din motive neprevazute initial copilul este nevoit sa plece mai devreme din tabara atunci va vom achita diferenta zilelor ramase, in termen de maxim 7 zile.

Tabletele nu sunt permise in tabara.

Nu putem sa restrictionam comunicarea dintre dvs. si copilul dvs., asa ca daca considerati ca este necesar sa ii dati un telefon mobil prin care sa comunice cu dvs. atunci noi nu avem nimic impotriva acestui lucru.

Comunicarea dintre dvs. si copil (in cazul in care nu are telefon mobil) se face prin telefonul coordonatorului taberei.

Copiii vor sta in camere cate minim 2 si maxim 4 persoane (in cele mai multe cazuri vor sta cate 3 in camera). Daca se doreste o exceptie de la aceasta regula, pentru cazuri speciale, atunci putem sa indeplinim si aceasta cerinta, in masura gradului de ocupare a pensiunii/hotelului.

Meniul este alcatuit din alimente sanatoase si este adaptat la nivelul de varsta al participantilor.

Nu vom avea sucuri acidulate si alimente semi-preparate, ci doar mancare sanatoasa.

Avem deasemenea pentru copii si suplimente pe partie: biscuiti, ceai, ciocolata etc.

Copilul nu are nevoie de bani suplimentari din cauza ca tot ce va avea nevoie va avea din partea organizatorilor.

Copiii nu sunt lasati sa-si cumpere dulciuri/sucuri de la magazin.

Toate costurile suplimentare taberei (daca este cazul) le vom regla doar cu dvs. la inceputul sau la sfarsitul taberei.

In majoritatea taberelor asiguram si transportul dus-intors al copiilor in tabara. Locurile din care organizam transportul sunt Bucuresti si Ploiesti.

Transportul poate fi inclus in pret sau contra cost (va rog sa verificati oferta pentru aceste detalii).

Transportul se face, de regula, cu trenul (pentru: siguranta copiilor, evitarea traficului si blocajelor specifice DN1, libertate de miscare, inchegarea grupului etc.) si cu microbuzul din gara pana la pensiune/hotel.

In anumite conditii transportul este organizat si cu microbuzele noastre sau cu un transportator (grupuri mai mari).

Toate bagajele (trolere, genti, rucsaci, echipament de schi, biciclete etc.) este transportat cu microbuzul nostru, separat fata de transportul copiilor cu trenul. Copiii nu vor avea la ei decat un rucsac mic cu un sendvis, apa, fructe, jucarii, o carte etc. Toate bagajele mari le vom transporta noi direct la pensiune/hotel cu microbuzul.

In cazul in care nu este zapada in perioada in care este programata tabara, atunci tabara va fi mutata in alta perioada din acelasi an.

Daca tabara este in vacanta de iarna, atunci perioada in care se va muta va fi tot una de vacanta. Acest lucru nu s-a intamplat in ultimii ani din cauza ca statiunile unde sunt organizate taberele dispun de tunuri cu zapada artificiala, care suplinesc lipsa zapezii naturale.

In cazul in care tabara nu se poate amana intr-o alta perioada convenabila pentru dvs., atunci avansul ramane valabil pentru o alta tabara organizata de noi din acelasi sezon sau din urmatorul sezon.

Programele outdoor (activitati, schi etc.) sunt adaptate la nivel de varsta si de conditie fizica al participantilor.

Programele sunt facute in asa fel incat toti copiii sa poata face fata intensitatii activitatilor.

Programul de dezvoltare personala este adaptat la nivelul de varsta al participantilor. Activitatile sunt gandite in asa fel incat toti copiii pot intelege si participa la activitati. Programele sunt sustinute de catre trainerii nostri acreditati si cu o mare experienta in acest domeniu.

Limba cu care vom interactiona cu copiii este romana. Daca in tabara sunt copii de alta nationalitate atunci vom comunica cu acestia in limba engleza.

Pentru taberele cu specific de limba engleza, comunicarea se va face in limba engleza.

Majoritatea taberelor sunt destinate inscrierilor individuale. In cele mai multe cazuri nu alaturam inscrierile individuale cu cele de grup. Daca acest lucru se intampla va vom anunta inainte de momentul inscrierii.

Avem unele perioade care sunt destinate si grupurilor. In general, perioadele pentru acestea nu sunt afisate public pe site-ul nostru. Avem constant grupuri de la gradinite si scoli particulare romanesti cat si de la scoli internationale/europene.

Daca doriti sa faceti o cerere de oferta pentru o perioada/grup anume va rugam sa completati formularul din sectiunea Programe Scolare.

TABARA MOUNTAINBIKE Predeal 2024 – PERIOADA OCUPATA

14-07-2024 - 19-07-2024


2375 lei

inscrie-te acum

Observatii

 

 • Transportul dus-intors Bucuresti-Predeal este asigurat in acest pret.
 • Bicicletele (mountainbike) NU sunt incluse in pret. Acestea se pot inchiria la cerere (50 lei / zi).
 • Transportul poate fi individual, asigurat de parinti, sau poate fi organizat cu microbuze / tren. Acest aspect va fi stabilit cu 1-2 saptamani inainte de inceperea taberei in care este inscris copilul dumneavoastra.
 • Intermedierea cazarii si a meselor se vor face printr-o agentie de turism.