inscriere

Informare Covid 19 – Tabere Schi sezon 2020-2021 – Ana Hotels – Poiana Brasov

Avand in vedere ca, trecem printr-o perioada in care grija pentru sanatate si igiena sunt de o importanta esentiala, alaturi de partenerii nostri Ana Hotels vom implementa masurile de igienia, dezinfectie si protectie cu strictete si responsabilitate.

Asadar, in toate locatiile ANA HOTELS s-a întreprins un amplu plan de măsuri și s-a încheiat un parteneriat cu Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA, pentru a beneficia de suport din partea specialiștilor epidemiologi în realizarea acțiunilor și procedurilor optime, necesare limitării riscului de infectare cu virusul SARS-Cov2.

Mai mult, toți membrii personalului hotelier au fost testați PCR înainte de a reveni la locul de muncă, odată cu redeschiderea hotelurilor si a restaurantelor și doar cei cu rezultat negativ, în urma testării, sunt prezenți la locul de muncă și respectă cu stricteţe măsurile de bază pentru protecția împotriva infectării cu SARS COV2: igiena mâinilor, distanţarea fizică, evitarea atingerii ochilor, nasului şi a gurii cu mâinile neigienizate, respectarea igienei respiratorii,  respectarea recomandării de a rămâne acasă şi de a solicita asistenţă medicului de familie, dacă are simptome specifice bolii, protocoalele de verificare a stării de sănătate și a temperaturii sunt efectuate la intrarea în tură a fiecărui angajat, iar în zonele în care aceștia lucrează, frecvența de curățenie și igienizare, a fost sporită.

☼ În spațiile publice exista toate echipamentele de protecție necesare la dispoziția angajaților și clienților – măști, panouri despărțitoare, dispensere cu gel dezinfectant.

☼ Se aplica protocoale riguroase de curățenie și dezinfectare ale tuturor spațiilor aflate în propietatea ANA Hotels: camerele de oaspeți, zonele de agrement, zonele publice din hoteluri (recepțiile, recepția SPA, zonele de așteptare, lifturi și butoane lifturi, mânerele ușilor, toalete publice, etc.)

☼ Folosirea lifturilor este interzisa de catre copiii.

☼ Materialele tipărite (din camere) au fost eliminate.

OBSERVATII!

1. Participarea in tabara a copiilor cat si a staff-ului Progressive Sports se va face in baza testului negativ RT-PCR, recoltat cu aprox 48 h inainte de inceperea taberei.

2. Transportul in/din tabara nu va mai fi efectuat cu trenul. In functie de preferintele parintilor, transportul va fi facut individual sau cu microbuzele noastre.

In ceea ce priveste organizarea copiilor in hotel va aducem la cunostiina urmatoarele:

☼ Copiii vor fi cazati cate doi, in camere duble (cu 2 paturi single). In anumite cazuri (care au fost discutate in prealabil cu parintii) vor sta si trei copii in camera.

☼ Mesele vor fi luate in sala de mese a locatiei, amenajata special pentru aceasta perioada/situatie, respectandu-se de asemenea normele de distantare. Nu vor mai fi alte persoane individuale/grupuri in sala de mese a locatiei (in afara de personalul hotelului) atunci cand grupul copiilor din tabara Progressive Sports va avea programate mesele (mic-dejun, pranz, cina).

☼ Zilnic, atunci cand nu sunt copiii in camere, se va face curatenia/ aerisirea camerelor de catre personalul hotelului. Spălarea și dezinfectarea suprafețelor din camere și a spațiilor comune se face cu soluții dezinfectante pe bază de alcool sau clor,  avizate conform Ministerului Sănătății.

 

☼ Trainerii Progressive Sports vor comunica copiilor pe toata durata taberei regulile de baza: igiena mâinilor, distanțarea fizică, evitarea atingerii ochilor, nasului și a gurii cu mâinile neigienizate, respectarea igienei respiratorii.

☼ Personalul hotelului cat si trainerii/staff-ul Progressive Sports vor purta masca in activitatiile sustinute indoor cu copiii.

☼ In fiecare zi, trainerii Progressive Sports vor lua temperatura copiilor, cu termometrul non-contact. Daca aceasta va depasi 37.3, parintele va fi anuntat, iar copilul va fi monitorizat pana cand parintele va veni sa il preia.

☼ In cazul in care copiii care trebuie sa participe in tabara prezinta (pana in ziua sosirii in tabara inclusiv) vreunul din simptomurile (febra, tuse, durere in gat, stare letargica, stare generala modificata) va rugam sa anuntati organizatorul inainate de sosirea in tabara. 

☼ In acest caz, copilul nu va putea participa in tabara iar avansul platit va fi transmisibil catre o alta perioada de tabara (iarna/vara). In cazul in care parintele nu mai doreste participarea la o alta tabara viitoare, organizatorul va retura banii integral.

In ceea ce priveste organizarea pe partii va aducem la cunostiinta urmatoarele (informatii publicate pana la data de 18 noiembrie 2020 – sursa stiri: Adevarul.ro):

☼ masca de protectie este obligatorie pe partie, inclusiv in spatiile de asteptare (in gondola, telecabina, telescaun, etc).

☼ Ana Teleferic a inceput demersurile pentru redeschiderea teleschiurilor Ruia si Kanzel.

☼ in cazul telegondolei, accesul va fi limitat la 4 persoane per cabina si toate cabinele vor circula cu geamurile deschise. 

☼ in cazul telecabinelor, acestea vor circula cu o treime din numarul maxim de pasageri.

☼ in cazul telescaunelor se va limita numarul in asa fel incat sa se pastreze distantarea – (de exemplu, 3 persoane in telescaunul Ruia, care are 6 locuri si 2 persoane la telescaunul Lupului care are 4 locuri).

☼ In conditiile in care vor exista schimbari legislative pana la debutul taberei vom tine legatura cu toti parintii, atat prin email cat si telefonic.

Va asteptam in tabere! 

Sa ne revedem sanatosi si voiosi!

Echipa Progressive Sports