inscriere

Tabara de ski in vacanta de Pasti 2020

Progressive Sports – Tabere Copii

15 ani de experienta
135 tabere organizate
800.000 km schiati
3650 de copii fericiti

Organizator tabere pentru copii Progressive Sports s-a nascut din pasiunea pentru schi si din dorinta de a insufla copiilor tainele acestui sport si stil de viata. Am inceput să punem bazele scolii de schi si sa organizam taberele de schi pentru copii, in iarna lui 2006/2007. De atunci si pana acum am descoperit si am creat “o lume” care ne-a impulsionat sa mergem mai departe, sa cream si sa perfectionam tehnici si metode de a-i face pe cei mici sa invete si sa evolueze prin schi.

Incepand cu 2016, fondatorul nostru Andrei Stefan, a format Centrul National de Formare Monitori, dupa un schimb de experienta constant cu Scoala de schi Franceza (ENSA – Chamonix) si a introdus metoda franceza de predare a schiului in randul taberelor noastre.

Incepand cu 2011, am introdus in programa taberelor noastre de vara diferite activitati (tabere outdoor multi-adventure, mountainbike, escalada, drumetii, jocuri outdoor de tip military sau team-building, competitii si multe altele), cat si o structura care leaga aceste activitati de o latura de dezvoltare personala, training si edutainment (educational entertainment) pentru copii, avand traineri dedicati si specializati in livrarea programelor educationale.

Progressive Sports este printre primele companii organizatoare de tabere private pentru copii din Romania. Am organizat tabere atat pentru inscrieri individuale cat si pentru grupuri organizate (scoli si gradinite de stat/private/internationale, fundatii, centre educationale, cluburi sportive etc.), acumuland o experienta semnificativa in organizarea si coordonarea activitatilor pentru copii.

Progressive Sports s-a nascut din pasiunea fondatorilor pentru ski si activitati montane si s-a dezvoltat treptat intr-un organizator complet de activitati pentru copii (de la tabere de ski si tabere de vara cat si activitati de dezvoltare personala) si pentru adulti (scoala de ski, team-building-uri corporate si evenimente sportive).

De-a lungul anilor am invatat si ne-am perfectionat tehnicile de predare si de interactiune cu copiii si adultii si am creat o echipa minunata de instructori de ski si traineri indoor care sunt gata sa ofere cele mai frumoase experiente de tabere.

Metoda de creare a programelor pleaca din experienta acumulata si este bazata pe principii de edutainment (education + entertainment – in cazul programelor de vara) cat si pe procedee tehnice validate international (metoda franceza de predare – in cazul scolii de ski)

Am integrat in programele noastre de vara, incepand cu 2012, diverse activitati de educatie prin entertainment, formand un program complex de tabere de vara, imbinat cu diverse activitati sportive, intr-un concept denumit de noi Multi-Adventure. Programele sunt diverse si difera in functie de locatia taberelor cat si de varsta si experienta copiilor din punct de vedere sportiv.

Am integrat in taberele de ski, incepand cu 2016, metoda franceza de predare a schiului in randul copiilor, metoda logica, intuitiva si progresiva prin totalitatea procedeelor tehnice intalnite. Am completat programul taberelor de ski cu programele after-ski de jocuri si activitati de grup care completeaza experienta taberelor noastre de ski din Poiana Brasov.

Fiind pionieri in industria organizarii taberelor private pentru copii din Romania, nu de putine ori am inovat si am creat programe de la zero si am perfectionat treptat metode de predare, interactiune si comunicare cu copiii care ne-au adus prietenii, multumirii, plansete si zambete in peste 14 ani de activitate. Lasam mai jos o parte din acreditarile si premiile castigate si ne dorim sa crestem in continuare alaturi de copiii vostri din tabere.

 

Corporate events

There is a certain mood at Progressive Events. You always have the feeling of being part of a whole. You get your place in the team, and there are people next to you that need your input. We just have to make sure everyone smiles.

We are happy to say that Progressive Events is now adaptable to any business model. We do everything from BTL events, to production, team-buildings or custom Event Planning.

afla mai multe

Ce spun parintii?

Felicitari dvs. si colegilor, pentru rabdare, calm, intelegere si nu in ultimul rand pentru profesionalismul dvs.! Rares a fost incantat, desi m-a sunat zilnic sa ma intrebe cand vin si acum abia asteapta urmatoarea tabara. Sper sa ramanem in contact si sa ne anuntati cand mai organizati ceva pentru copii. Multumesc!

Afrodita Motoc, Bucuresti

Va multumim pentru zilele minunate oferite copilului meu. David a fost mai mult decat incantat de taberele de schi, cat si de taberele de vara. A reusit sa schieze datorita instructorului sau, care a dat dovada de multa intelegere, rabdare, dedicatie si tact.

Rebecca V., Bucuresti

Multumim !!!! Vlad a fost extrem de incantat. A fost experienta frumoasa si utila pentru el. Speram sa o repetam. Suntem incantati ca a invatat sa schieze atat de usor. Va doresc mult succes si pe viitor! Cu admiratie,

Mihaela M., Giurgiu

I booked 3 days (2 hours a day) private ski lessons for my 5 years old son David with ProgressiveSports. It was David first time. I must say that it was one of the most rewarding experiences that I lived with my son. Andrei, the ski instructor, was unsurpassable while providing the ski lessons, making them to be fun, safe and very instructional. Andrei always kept a close eye to David's ski physical capabilities and he pushed them out, in very didactic and friendly/warm way. In the end, not only David was considering Andrei as his best friend, as David was able to control his ride down the entire Sinaia resort slope, without falling. As a father, watching the joy of my son while learning new skills, in a 100% professional and safe environment, was a unique experience. If you love your son, you must do it at least once.

Mario Moreira, Brussels

Multumim !!!! Vlad a fost extrem de incantat. A fost experienta frumoasa si utila pentru el. Speram sa o repetam. Suntem incantati ca a invatat sa schieze atat de usor. Va doresc mult succes si pe viitor! Cu admiratie,

Mihaela M., Giurgiu