Noutati Tabere 2015

Anul acesta am pregatit cel mai bun program de tabere de vara pentru copii de pana acum, mergand pe principiul “educatie prin aventura”.

Prin acreditarea Progressive Sports la organizatiile mondiale American Camp Association si International Camping Fellowship beneficiem de cele mai moderne resurse si informatii in conceperea programelor taberei. Programele sunt menite sa stimuleze procesul de invatare si dezvoltare prin experiente directe folosind activitati diverse (treasure hunt, capture the flag, mini-olympics, mountainbiking, escalada, curs de franghii, drumetii, jocuri de cercetasie si supravietuire si multe altele).

In ultimii 2 ani am integrat in programele noastre si elemente de dezvoltare personala care au avut un rezultat excelent in randul copiilor, lucru confirmat de parinti si de copiii participanti la programele noastre. Mergem in continuare in acesta directie cu un program superior de dezvoltare personala, diferentiat pe fiecare categorie de varsta in parte. Toti copiii vor fi impartiti in grupe de la inceputul taberei pana la final si vor avea punctaje individuale pentru fiecare activitate desfasurata. Fiecare echipa va avea un slogan propriu si un steag cat si un consilier care va coordona strategia echipei sale in desfasurarea activitatilor (programul complet este inclus in prezentarea fiecarei tabere in parte).

Noutati 2014:

1. Tabara Internationala Skouras – Grecia

In aceasta vara vom organiza si o tabara internationala in Grecia. Tabara Skouras (Sports&Language Camp), situata la 75 de km de Salonic, in peninsula Halkidiki, este una dintre cele mai vechi si cele mai renumite tabere internationale din Europa si cu siguranta are cea mai buna locatie din punct de vedere al resurselor si locatiei din Europa. Dintre activitatile principale amintim: piscina si sporturi de apa, arts workshop, tras cu arcul, fotbal, ciclism, baschet, aerobics yoga, dans, ping-pong, mini golf, volei, tenis, sporturi extreme, parkour, echitatie, roller skating, badminton, trambulina, sah, handbal, tae kwon do.

Beneficiile programului international, cu traineri internationali si detaliile locatiei superbe le puteti citii in pagina“Tabara internationala Skouras – Grecia”.

2. Fitness & English Camp

Conceptul taberei Fitness & English Camp doreste  sa aduca in prim plan atat copiilor cat si parintilor, beneficiile fitness-ului inca din perioada copilariei, pentru dezvoltarea si educarea copiilor in a avea acum si pe viitor o viata, un corp si o minte sanatoasa si activa.

Mai multe detalii referitoare la program gasiti in pagina  taberei. (click pentru program “Fitness & English Camp”).

3. Outdoor Adventure 3 + Bike Adventure Camp

In perioada 27 iulie – 2 august am introdus un program mai complex de tabara, special destinat pentru copiii “mai mari” J. Astfel , in cadrul Outdoor Adventure 3 am introdus un program de dezvoltare personala conceput special pentru varsta participantilor si am introdus o noapte de cazare in varful muntelui, la Cabana Omu (2505 m). Detalii in pagina taberei Outdoor Adventure 3.

Tabara Bike Adventure beneficiaza anul acesta de noi trasee in Muntii Bucegi si Muntii Baiului cat si prin padurile de la baza muntilor. Deasemenea, pentru cei mai bine pregatiti biciclisti, vom sincroniza noaptea de cazare de la Cabana Omu cu tura de bicicleta. Copiii se vor putea lauda cu performanta de a urca pana in varful muntilor Bucegi, cu bicicleta. Instructorul principal pentru tabara Bike Adventure este Vanessa Plumbota – sportiv de performanta in echipa Giant (categoria XC).

Detalii in pagina taberei Bike Adventure.

4. Noi jocuri interactive

Treasure Hunt profesionist: Copiii sunt impartiti pe echipe si parcurg un circuit prin care se orienteaza in natura (harta cu indicii, busola pentru directie), trec prin obstacole fizice (parcurg podul indian, parcurg traseul cu obstacole: cauciucuri, tuburi, plasa piratiilor, circuitul militar etc.), descopera indicii (biletele in copaci, mesaje ingropate, ghicitori). La finalul circuitului copiii primesc fise de intrebari despre elemenetele din circuit care le-au placut cel mai mult, modalitatea prin care si-au impartit sarcinile in echipa si care cosidera ei ca au fost factorii care i-au ajutat in descoperirea in cel mai scurt timp a comorii.

Mini-Olympics: Mini-olimpiada sportiva contine diferite probe atat atletice (alergare, stafeta, jocuri de echilibru, jocuri de rapiditate in reactive, exercitii de “ski training”) cat si sportive (inot, baschet, fotbal) cu grade diferite de dificultate in functie de abilitatile fizice ale copiilor. Copiii vor concura in echipa pentru a castiga cupa “Mini-Olympics” castigata in urma punctajelor pe echipa.

Intrecere Angry Birds: Copiii vor fi impartiti in echipe prin tragere la sorti (Pasari Rosii/Galbene vs. Porci Verzi). Intrecerea consta in aruncarea cu baloane pline cu apa in echipa adversa (care este grupata intr-o zona cu denivelari din padure) pana cand sunt doborati toti membrii echipei. Echipele se schimba intre ele, iar echipa castigatoare este cea care a folosit cat mai putine incercari. Copiii vor purta masti cu Angry Birds pe care si le confectioneaza singuri, cu 1 zi inainte, in cadrul unui atelier de dezvoltare personala.

5. Noi membrii in echipa

Anul acesta am marit echipa aducand 4 instructori specializati pentru programele de dezvoltare personala, mountainbike, fitness si engleza, aducand valoare intregii noastre echipe (detalii in pagina “Echipa noastra”).

Vreau sa multumesc in primul rand parintilor cat si copiilor dvs., pentru increderea, sustinerea si feedbackul acordat in cei 8 ani de existenta, 58 de tabere organizate si peste 2000 de copii participanti la programele noastre. Nivelul programelor actuale, al echipei cat si al proceselor interne este si munca voastra!

Va invitam sa descoperiti noutatile de anul acesta accesand linkurile de mai sus! Programul si costul complet al taberelor le puteti accesa din pagina “Tabere vara 2014″.

Andrei & echipa

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.